۱۳۹۸/۰۹/۲۶ Posted on ۲ Comments

آموزش حذف اکانت یا یوزر PS4

آموزش حذف یوزر ps4

با سلام و درود خدمت کاربران عزیز خیلی از دوستان برای استفاده از اکانت جدید در کنسول PS4 خود با مشکل محدودید یوزر ها مواجه می شوند به اطلاع عزیزان میرسانم که کنسول PS4 تا 16 اکانت یا یوزر به شما اجازه میدهد که همزمان در دستگاه خود داشته باشید و برای استفاده از اکانت یا یوزر جدید می بایست یکی از یوزر های قبلی را حدف نموده به همین دلیل اموزش حذف یوزر را به شرح ذیل خدمت شما عرض می نمائیم

  1. در صفحه اصلی کنسول خود به قسمت Settings مراجعه کنید
  2. در منو ظاهر شده به قسمت Login Settings بروید
  3. در این قسمت گزینه User Management را انتخاب کنید
  4. در این قسمت گزینه Delete user را انتخاب کنید
  5. مشاهده میکنید که تمام یوزر ها برای شما نمایان می شود یکی از یوزر ها را انتخاب کنید و گزینه Delete را انتخاب کنید

همچنان میتوانید این اموزش را به صورت ویدئویی تماشا کنید


پوریا در ۹ بهمن ۱۳۹۸ در ۶:۳۸ ق.ظ گفته:

اگه از این اکانت های هکی داشته باشیم وقتی حذف کنیم بازیش هم حذف میشه ؟

پاسخ
    admin در ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ در ۲:۲۰ ق.ظ گفته:

    خیر بازی حذف نمیشه ولی قفل میشه

    پاسخ